lunes, 22 de marzo de 2010

PROJECTE ENTRESORTS

EntreSorts és la unió d'una sèrie de companyies catalanes que treballen diferents tècniques de manipulació d'objectes i titelles peró amb el tret comú que totes es mouen en el camp del, comunament conegut, petit format.

La idea d'aquesta unió neix tant de la amistat que uneix els seus integrants, com d’una manera d’entendre aquest tipus d'espectacles.


EntreSorts es la unión de una série de compañías catalanas que trabajan diferentes técnicasde manipulación de objetos y títeres pero con denominador común de que todas se mueven en el comunmente conocido, pequeño formato.

La idea de esta unión nace tanto de la gran amistad que unes sus integrantes, como de una manera de entender este tipo de espectáculos.

Els artistes integrants de EntreSorts coincidim en una peculiar concepció d'espectacle.

Quina és aquesta concepció? Fàcil: Una quantitat reduïda de públic (20 persones) entra en un recinte especial (carpa/roulotte), i veu una peça de manipulació d'objectes/titelles en un temps mai superior a 20 minuts.

Som caragols. Duem el teatrí a sobre. A França, d’aquest tipus de teatre en diuen “Entresort” (entra-i-surt). Nosaltres no sabíem que això que duem diversos anys fent tenia un nom. Els Entresorts són un format teatral que s’alimenta de l'antic tarannà itinerant del titellaire.

Hem decidit reunir els nostres espectacles en un mateix recinte, i aquest enfocament ens permet diverses coses. La principal, és la de brindar a l'espectador/a una experiència escènica diferent a la de l'espectacle de sala o

de carrer. Els nostres espectacles generen un clima d’intimitat que, amb la unió en un mateix espai de diverses propostes similars, volem mantenir al llarg de tota la proposta.


Los artistas integrantes de EntreSorts coincidimos en una peculiar concepcion de espectáculo.

¿Cual es esta concepción? Fácil: Una cantidad reducida de público (20 personas) entra en un recinto especial (carpa/roulotte), y ve una pieza de manipulación de objectos/títeres en un tiempo nunca superior a 20 minutos.

Somos caracoles. Llevamos el teatro a cuestas. En Francia, a este tipo de teatro le llaman "Entresort" (entra i sale). Nosotros no sabíamos que esto que llevamos haciendo durante años tenía un nombre. Los Entresorts son un formato teatral que se alimenta del antigüo estilo itinerante del titiritero.

Hemos decidido reunir nuestros espectáculos en un miso recinto y este enfoque nos permite diversas cosas. La principal es brindar al espectador/a una experiéncia escénica diferente a la de un espectáculo de sala o de calle. Nuestros espectáculos generan un clima de intimidad, que con la unión de un mismo espacio de diversas propuestas similares, queremos mantener a lo largo de toda la propuesta.
Maqueta del montaje


Detalle de la maqueta

ENTRESORTS from elretretededoriangray on Vimeo.

Próximamente más fotos!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario